zondag 27 november 2011

Veldloopcross te genk

Vandaag er voor gekozen om de veldloopcross van Genk mee te doen, vermits de kinderen er ook wedstrijd gingen lopen en ik toch als trainer aanwezig ben om de kinderen te begeleiden in hun opwarming, kon ik even goed eens de wedstrijd van de masters mee doen, eens kijken hoe het met de conditie gesteld is.
Het parcours was 4,7 km en het was over Finse piste met hier en daar een heuveltje in, nu hadden ze er van de week ook nog pas nieuwe schors opgelegd dus nog zwaarder om te lopen, tijdens het begin van de wedstrijd heel zware benen, kan misschien zijn van mijn zwemtrainingen van de week, ben bij de nieuwe triathlonclub gestart en de zwemtrainingen zijn best pittig. Maar na enige tijd draaide de benen al iets beter en toch leek het alsof ik niet vooruit kwam op de schors.
Ik had me voorgenomen om niet te snel mee te vertrekken want nadien moet ik me dat altijd bekopen, deze keer dus beetje ingehouden bij begin en daarna rustig mijn tempo zoeken.de dame waar ik vorig achter moest blijven in ST-Truiden kon ik nu met gemak achter me laten, joepie de conditie is er op vooruit gegaan. maar toch bleef ik maar achterom kijken of ze niet naderde, in de laatste ronde kreeg ik het moeilijker en was ik blij dat mijn ventje en de rest van de club me nog eens goed aanmoedigde. einde in zicht, heel content dat ik het uitgelopen had en over mijn tijd ben ik ook tevreden   27'52 op eigen klok nog even afwachten wat de officiĆ«le uitslag zegt.
Op 1 december begin ik met mijn nieuw schema voor het triatlon seizoen ik kijk er al naar uit.

1 opmerking:

Steven zei

Hey, geen zin om mee te doen in Herderen begin maart? Daarna kunnen we wat bijpraten :)